Utstilling : by bjørkheim & Lindsey Bundschuh på Pitstop Kafé i Oslo

Limited Edition Prints by Lindsey Bundschuh.

Et samarbeid mellom fotograf Lindsey Bundschuh, by bjørkheim og Pitstop kafé.

Vi gleder oss enormt til å kunne åpne denne utstillingen så snart restriksjonene letter igjen. Bildene ble hengt opp på veggene på Pitstop kafé samme dag som beskjeden om en ny lockdown i Oslo kom. Så alt er klart og utstillingen kan starte så snart vi er i gang igjen. I mellomtiden kan dere få en sniktitt på bildene her. Samt Lindseys tanker bak kolleksjonen.

FROM A DISTANCE by Lindsey Bundschuh

A collection created exclusively with interior designer Åse Ørjasæter of by bjørkheim. Images to represent their shared passion for travel, landscapes and being close to the oceans near and far. The collection comes from all the corners including where Lindsey resides on the west coast of Norway, her hometown Vancouver Island, Åse´s favorite beaches and waves in Bali and the deserted landscapes of Mexico.

“My collection is images captured from a distance, a perspective otherwise unnoticed. Nothing was staged or predetermined, they are just a glimpse of my travels when able to move more freely.. When travel is not accessible I feel images can sometimes bring you back to that place, feeling or moment in time.

I often dream about some of the most beautiful beaches, oceans and waves and anticipate when I can go back. At the same time I am grateful I had the opportunity to grace these remote and unique places.” Lindsey Bundschuh

In the meantime let us bring the view to you!

Lindsey, Åse/by bjørkheim & Pitstop kafé

Bildene er i begrenset opplag, signerte og nummererte. De er printet på 308g Hanhemühle papir og rammet inn i lokalproduserte håndlagede trerammer.

Det blir en utstilling når det åpner opp for det og i tillegg er det mulig å kjøpe bildene fortløpende. Ved interesse eller spørsmål ta kontakt: nordicretreats@gmail.com

Sted for utstillingen: Pitstop Kafé, Frysjaveien 44a, 0884 Oslo.

Bilder av Lindsey Bundschuh

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *