BOLIGSTYLING

Skal du selge boligen din og ønsker en høyere salgsspris? Boligstyling by bjørkheim tilbyr full styling i Oslo. Med over 10 års erfaring med interiørdesign og forbruker innsikt, vet vi hva som skal til for å få folk til å ville bo i akkurat din bolig. Vårt mål er å gjøre det hjemmekoselig, spennende, mikse nytt og gammelt design og oppnå en følelse av et hjem kjøper ønsker å bo i. Vi jobber med å fremheve din boligs positive aspekter slik at den blir mer attraktiv på markedet og flere kommer på visning.

Analyser viser at med profesjonell styling får du;
– En mer attraktiv annonse
– Flere på visning
– Flere blir med i budrunden
– Øker salgsprisen med over 7%

Hva skiller oss fra andre boligstylister? Vi får positive tilbakemeldinger for bruk av mer farger, planter og bruk av materialer som skaper en varm, lun følelse. Vi bruker også mye bilder, lager bildevegger m.m som skaper oppmerksomhet. Boligannonser hvor vi har stylet skiller seg ofte ut i mengden. Det er også en fordel at vi lager egne møbler, og ofte blir det et skreddersydd spisebord til prosjektet vi styler.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller befaring. Vi ser frem imot å høre fra deg!

PRISER:

FULL STYLING:
Under full styling møblerer vi hele boligen. Dette inkluderer alt fra sofa, spisebord, stoler og andre store møbler, til tekstiler som puter, pynt og annet interiør. Dette er den løsningen flest foretrekker ved salg av både gamle og nye boliger. Ved full styling kommer vi på befaring før stylingen, hvor kunden får tips og råd når det gjelder fargevalg og lignende. Under en full styling kan ikke kunden bo i leiligheten under salgsperioden. Dette er for å unngå skade på interiør og møbler.
1-roms leilighet: fra 22 500,-
2-roms leilighet: fra 25 000,-
3-roms leilighet: fra 28 000,-
4-roms leilighet: fra 31 000,-
Over 100 kvm eller hus: Pris på forespørsel
Alle med seks ukers leie av interiør og tekstiler inkl. i prisen.
For videre leie etter endt 6 uker faktureres 20% av totalprisen pr uke.

Boligstyling by bjørkheim, boligstyling Oslo, boligstyling unikt,

Referanser