Steinvask fra By Bjørkheim

Har du planer om å gå til innkjøp av steinvask og ønsker litt mer informasjon om det? Da har du kommet til riktig plass. Vi i By Bjørkheim har over 10 års erfaring med import av steinvasker fra Bali og sitter på mye informasjon og kunnskap om dette.

Naturlig elvestein

En steinvask er laget av naturlig elvestein fra Bali og blir hugget for hånd. Steinvaskene er kan veie alt fra 15 til 30 kg og kommer i ulike former, farger, størrelser og finisher. By Bjørkheim er selv på Bali for å håndplukke vaskene og har god kontakt med den lokale produsenten. Vi er veldig nøye med å plukke ut vaskene og passe på at vaskene holder norsk standard, er stabile og har riktig fall.

Vi anbefaler å kjøpe en bunnventil med ekstra lang kolbe som disse typene vi selger i nettbutikken i messing, sort matt og krom.

Vedlikehold

En steinvask krever ikke veldig mye vedlikehold annet enn å daglig renhold med klut fuktet med vann og pH-nøytral såpe som Zalo. Slipemidler som f.eks. skurekrem kan skade impregneringen og steinen og må ikke brukes. Selv om vasken er impregnert i utgangspunktet, bør det gjentas ved behov. Vår erfaring er at man bør impregnere vasken igjen etter ca. to år. Når vannet trekker inn i steinen og vasken blir mørkere bør den impregneres på nytt. Steinimpregnering fås kjøpt på de fleste flisbutikker.

Priskategorier

Våre vasker har disse forskjellige priskategoriene:

 • Under 40 cm lengde – 3090 kr
 • 40 cm – 50 cm lengde – 3190 kr
 • 50 cm + – 3290 kr
 • XL – 6990 kr
 • Tvillingvask – 6990 kr

Tilbehør

Hos oss får du også kjøpt tilhørende tannbørsteholder og såpedispenser. Disse passer perfekt til vasken!

Alle våre steinvasker er helt unike i form og farge. Vi prøver å ha et bredt utvalg i vår nettbutikk, men har aller størst utvalg på vårt showroom på Frysja i Oslo. Vi holder åpent hver tirsdag og torsdag fra 11-18 eller etter avtale.

Velkommen til oss!

2 replies on “Steinvask fra By Bjørkheim

 • Miriam Lund

  Hei!
  Har du steinvasken på bildet med lyst tre baderomsmøbler med hvite håndduker under og gullfarget blandebatteri?
  Mvh
  Miriam Lund

  Svar
  • bybjorkheim

   Hei,
   beklager sent svar. Vi selger vaskene våre fortløpende slik at denne vasken dessverre er solgt. Det vi har tilgjengelig nå ligger på nettbutikken under steinvasker.
   Evt kan du komme innom vårt showroom I Frysjaveien 35 og se på utvalget her. Det er flere enn det som ligger ute pr dags dato. Hvis du ønsker å komme send gjerne en mail til post@bybjorkheim.com eller ring på 932 62 585.

   Mvh
   Line

   Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *