Steinvask fra By Bjørkheim hos Maren Baxter

By Bjørkheim har levert en Bali steinvask til Maren Baxter sitt flotte nyoppussede bad. Med steinvask har man mange ulike muligheter til å sette et personlig preg. Maren Baxter har valgt å bruke et kjøkkenarmatur til vasken for å få litt høyde over vasken.

Foto: Maren Baxter

Steinvaskene er laget av naturlig elvestein fra Bali. Vi er selv på Bali for å følge opp produksjonen av vaskene og servantene er nøye utvalgt av oss for å passe til norsk standard. Vi har importert disse vaskene i over 10 år og har god erfaring med både bruk og salg av produktene.

Hver vask er unik og formen på vaskene varierer da dette er ekte stener som er uthulte for hånd.

Vedlikehold
Steinvaskene er impregnert innvendig og enkle å holde rene. For daglig renhold brukes en klut fuktet med vann og ellers pH-nøytrale vaskemidler som Zalo. Slipemidler som f.eks. skurekrem kan skade impregneringen og steinen og må ikke brukes.

Impregnering
Selv om vasken er impregnert i utgangspunktet, bør det gjentas ved behov. Vår erfaring er at man bør impregnere vasken igjen etter ca. to år. Når vannet trekker inn i steinen og vasken blir mørkere bør den impregneres på nytt. Steinimpregnering fås kjøpt på de fleste flisbutikker.

Foto: Maren Baxter

Se vårt utvalg av steinvasker i vår nettbutikk her!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *