Casa Rodeløkka – by bjørkheim

Her er litt bilder fra vårt siste oppussingsprosjekt, Casa Rodeløkka. Totalrenovering og styling : by bjørkheim.
Vi har mellom annet brukt Bali Spisebord og Bingin stuebord i stylingen. Spisebordet er behandlet med en naturell hardvoksolje og understellet i sortlakkert stål.

Vi er veldig fornøyde med det gamle låvevinduet i smijern som vi fikk satt inn mellom soverommet og stuen for å slippe mer lys inn i rommene. Leiligheten var tidligere en 2-romsleilighet, men vi endret rominndelingen slik at det ble en 3-roms. Vi utvidet badet,  flyttet kjøkkenet inn til stuen og flyttet på en vegg for å gjøre leiligheten mer plasseffektiv. De orginale tregulvene lå gjemt under en trestavsparkett og ble hentet frem igjen, slipt og behandlet på nytt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *