PEANUT HELTRE SPISEBORD – heltre suar

kr 18,900

Peanut heltre spisebord – et unikt spisebord i heltre fra Bali.
Bordplaten er 6 cm tykk av det bærekraftige tremateriale Suar. Bordet er 180 cm langt og 75 cm på de bredeste. Høyden tilsvarer standard på 74 cm.

Fraktkostnader kommer i tillegg (1900 kr). Bordet kan også hentes på vårt showroom på Frysja i Oslo uten fraktkostnader.

Leveringstid etter nærmere avtale.

Ta kontakt for å kjøpe dette produktet.

 

Beskrivelse

Peanut heltre spisebord

Bordplaten er av heltre Suar, et bærekraftig tremateriale som blir mye brukt til møbler på Bali. En hurtigvoksende, solid og hard tresort. Bordplatene er laget av kun ett tre-emne (ikke limtre).. Vi tilbyr flere ulike størrelser og fasonger her.

Du kan bestemme behandling av bordplaten selv. . Du kan velge mellom en lysere farge (hvitpigmentert olje) eller natura (vannbasert olje) eller en nøttebrun farge. Eller du kan få den helt ubehandlet og stå helt fritt til å gjøre det du selv ønsker, slik som på bildet.

For at treemnene skal tilpasses norsk klima, har de vært under kontrollert tørking på profesjonelt tørkeri (Kiln dry) i ca. 3 måneder for å få ned fuktighetsprosenten. Vi kan likevel ikke garantere at treet ikke får små sprekker og lever litt videre når det kommer hjem til kunden. Ulike hus har ulik tørrhetsgrad og tre er et levende materiale. Men om kunden bor i Oslo-området og det skulle sprekke opp kan vi komme på en «service» og fylle sprekken når det ser ut til å ha stabilisert seg.

Vedlikehold
For daglig renhold brukes en klut fuktet med vann og ellers pH-nøytrale vaskemidler som Zalo. Slipemidler som skurekrem kan skade overflatebehandlingen og må ikke brukes. Bordet bør oljes ca. en gang i året eller når vannet trekker inn i treverket ved vask.