STYLIZIMO SOFABORD – JURA GREY KALKSTEIN

kr 9,900kr 13,900

Materiale: Jura Grey kalkstein fra Tyskland
Understell: sortlakkert rundstål.
Norsk design : by bjørkheim & stylizimoblog

Fraktkostnader kommer i tillegg (900 kr). Bordet kan også hentes på vårt showroom på Frysja i Oslo uten fraktkostnader. Dette velger man ved å huke av “hente selv på lager” i kassen.
Leveringstid: 3-4 uker

Utsolgt
Produktnummer: I/A Kategori: Stikkord: , ,
 

Beskrivelse

Stylizimo sofabord finnes i to forskjellige standardstørrelser: L 100 x B 50 cm og L 140 x B 60 cm

Stylizimo sofabord er designet i samarbeid med interiørstylisten og kunstneren Nina Holst alias Stylizimoblog. Nina ønsket en steintype som hadde en varm og tidløs fargetone og falt for kalksteinen Jura Grey. Den er beige-gråaktig og pyntes ofte av fossiler. Ingen steiner er helt like. Dette er en del av sjarmen og gjør hvert bord unikt.

Materiale:
Jura Grey kalkstein.

Impregnering
Kalkstein er et porøst materiale som er følsomt for søl fra syreholdige produkter. Steinplatene vi selger er impregnert hos leverandøren med en impregnering som trekker inn i steinen og som ikke legger seg som et lag utenpå. Om du ønsker ekstra beskyttelse kan du i tillegg impregnere den med en impregnering/voks som legger seg som et slitelag utenpå marmoren. Hvis ikke må du være påpasselig og tørke bort søl fra syreholdig veske som rødvin, juice, øl etc.

Vedlikehold
For daglig renhold brukes en klut fuktet med vann og ellers pH-nøytrale vaskemidler som Grønnsåpe. Slipemidler som skurekrem kan skade impregneringen og steinen og må ikke brukes. For mer informasjon om materialer og vedlikehold trykk her.