GILI SPISEBORD – GRÅ/HVIT MARMOR

kr 19,900

Størrelse: diameter 110 cm, høyde: 74 cm
Materiale: gråhvit carrara-marmor fra Italia
Understell:  stål, naturlig eller farget (pulverlakkert)
Norsk design : by bjørkheim.

Fraktkostnader kommer i tillegg (1900 kr). Bordet kan også hentes på vårt showroom på Frysja i Oslo uten fraktkostnader. Dette velger man ved å huke av «hente selv på lager» i kassen.
Leveringstid: 3-4 uker

Kategori:
 

Beskrivelse

Størrelse: diameter 110 cm, høyde 74 cm

Denne modellen kan fåes med sort eller hvitlakkert understell og med hvit, grønn eller sort marmortopp. Hvis du ønsker en annen kombinasjon enn det på bildet må dette spesifiseres i ordrenotater ved utsjekk.

Marmor er naturstein, og ingen steiner er helt like. Dette er en del av sjarmen.

Impregnering
Marmor er et porøst materiale som er følsomt for søl fra syreholdige produkter. Marmorplatene vi selger er impregnert hos marmorleverandøren med en impregnering som trekker inn i steinen og som ikke legger seg som et lag utenpå. Om du ønsker ekstra beskyttelse kan du i tillegg impregnere den med en impregnering/voks som legger seg som et slitelag utenpå marmoren. Hvis ikke må du være påpasselig og tørke bort søl fra syreholdig veske som rødvin, juice, øl etc.

Vedlikehold
For daglig renhold brukes en klut fuktet med vann og ellers pH-nøytrale vaskemidler som Zalo. Slipemidler som skurekrem kan skade impregneringen og steinen og må ikke brukes.